Τορτελίνια φούρνου με Dirollo Classic

Τορτελίνια φούρνου με Dirollo classic

Υλικά

6
  • 750 γρ Τορτελίνια
  • 2 πιπεριές
  • 20 τοματίνια
  • 1 κρεμμύδι λευκό
  • 300 ml κρέμα γάλακτος
  • 500 γρ Dirollo classic τριμμένο
  • 200 γρ Dirollo mozzarella τριμμένη
  • 15 φέτες μπέικον
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 κ.τ.σ φρυγανιά τριμμένη

Εκτέλεση

30' λεπτά


1. Βράζουμε τα Τορτελίνι για 4 λεπτά,σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο
2. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
3. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το ψιλοκομμένο μπέικον,το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, και τις πιπεριές.
4. Σε ενα πυρίμαχο σκεύος προσθέτουμε τα τορτελίνι, όλα τα υλικά που σωτάραμε και τα κομμένα στη μέση τοματίνια, την κρέμα γάλακτος και Ανακατεύουμε.
5. Απο πάνω βάζουμε τα τυριά. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά έως ότου λιώσουν τα τυριά
6. Σερβίρονται ζεστά