Σαλάτα πατζάρι με Dirollo Cottage

Σαλάτα πατζάρι με Dirollo Cottage

Υλικά

2
  • 4 μεγάλα παντζάρια προ-βρασμένα, κομμένα σε κύβους
  • 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
  • 1 μεγάλο πράσινο μήλο, κομμένο σε κύβους
  • 1 κεσεδάκι Dirollo cottage (225 γρ)
  • 2 κ.τ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.τ.σ ξύδι κόκκινο
  • 1 κ.τ.σ κρέμα Βαλσάμικου
  • 2 κ.τ.σ χυμός πορτοκάλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 150 γρ καρυδιά
  • 100 γρ ζάχαρη για το καραμέλωμα

Εκτέλεση

15' λεπτά


1. Στο μούλτι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, τον χυμό του πορτοκαλιού, το σκόρδο, το ξύδι και την κρέμα Βαλσάμικου για να κάνουμε το dressing.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα παντζάρια, το κρεμμύδι και το πράσινο μήλο.
3. Περιχύνουμε με το dressing, βάζουμε και 2 κ.τ.σ Dirollo Cottage και ανακατεύουμε καλά για να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
4. Σερβίρουμε την σαλάτα σε μια μεγάλη σαλατιέρα, γαρνίρουμε με το υπόλοιπο τυρί Cottage στο κέντρο και από πάνω σκορπάμε τα καραμελωμένα καρύδια