Ζυμαρικά από Λαχανικά, Κοτόπουλο και Dirollo Φρέσκια Mozzarella

Ζυμαρικά από Λαχανικά, Κοτόπουλο και Dirollo φρέσκια mozzarella

Υλικά

4
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • 200 gr. Dirollo Mozzarella
  • 2 κολοκύθια
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 2 καρότα
  • 1 μικρό μπουκετάκι μπρόκολο
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 μικρό πράσο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ρίζα τζίντζερ
  • ½ κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • Ελαιόλαδο
  • Λάιμ
  • Φρέσκο κόλιανδρο

Εκτέλεση

30' λεπτά


1. Κόβουμε τα λαχανικά με πίλερ ή με πολύ κοφτερό μαχαίρι σαν πολύ λεπτά σαν ζυμαρικά, ψιλοκόβουμε το σκόρδο ενώ το πράσο και το κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια.
2. Αλείφουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με την μισή ποσότητα από την πάπρικα και το ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στο τηγάνι.
3. Σε ένα γουόκ ή αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο ελαφρά, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα υπόλοιπα λαχανικά.
4. Ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, προσθέτουμε το τριμμένο τζίντζερ, το μέλι, την σάλτσα σόγιας και το κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες.
5. Σερβίρουμε και σε κάθε πιάτο προσθέτουμε μια φέτα λάιμ και φρέσκο κόλιανδρο και την Dirollo Mozzarella κομμένη σε λεπτές λωρίδες.