Αφράτη ομελέτα με Dirollo Cottage
Υλικά
2
- 4 αυγά (3 ασπράδια, 1 ολόκληρο)
- 2 κ.τ.σ γάλα
- Αλάτι, πιπέρι
- 4 τοματίνια
- 1 κεσεδάκι Dirollo cottage (225 γρ)
- Σαλάτα
- 2 φέτες γαλοπούλα
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
5' λεπτά
1. Σε ενα μπόλ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα με ενα πιρούνι.
2. Σε ενα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και αφήνουμε λίγα δευτερόλεπτα.
3. Προσθέτουμε τα αυγά και βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά,σκεπάζουμε με καπάκι και αφήνουμε να κάνει λίγο κρούστα στην κάτω πλευρά.Αφαιρούμε το καπάκι προσθέτουμε στη μια πλευρά το cottage και σκεπάζουμε με την άλλη πλευρά, δημιουργώντας ενα μισοφέγγαρο.
4. Σερβίρουμε με σαλάτα,τοματίνια και γαλοπούλα