Stromboli με ψητή γαλοπούλα, Dirollo Classic και σάλτσα τομάτας

Stromboli με ψητή γαλοπούλα, Dirollo classic και σάλτσα τομάτας

Υλικά

4
  • 500 γρ έτοιμη ζύμη πίτσας
  • 250 γρ σάλτσα πίτσας
  • 1/2 κιλό ψητή γαλοπούλα σε φέτες ή αλλαντικό της αρεσκείας σας
  • 400 γρ τριμμένο Dirollo classic
  • 1 κ.τ.γ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.τ.σ μαλακό βούτυρο
  • 1 αυγό, χτυπημένο

Εκτέλεση

20' λεπτά


1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220ο C.
2. Χωρίζουμε την ζύμη σε 2 ίσα μέρη.
3. Απλώνουμε με πλάστη σε ορθωγόνιο σχέδιο την κάθε ζύμη. Ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο και απλώνουμε στις ζύμες. Στρώνουμε τη σάλτσα, το παστράμι και από πάνω το τριμμένο Dirollo classic
4. Ρολάρουμε το Stomboli έτσι ώστε τα σφραγισμένα τμήματα της ζύμης να είναι στο κάτω μέρος.
5. Ανακατέψτε το αυγό σε ένα μικρό μπολ.
6. Απλώστε το πάνω από τη ζύμη και κόψτε τις σχισμές στην κορυφή της ζύμης.
7. Ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά.