Spring Rolls με Μανιτάρια, Μυρωδικά και Dirollo Emmental Light

Spring Rolls με Μανιτάρια, Μυρωδικά και Dirollo Emmental Light

Υλικά

6
  • 250 gr. φύλλα για Spring Rolls
  • 600 gr. Dirollo Emmental Light τριμμένο
  • 225 gr. Dirollo Cottage
  • 200 gr. Dirollo Classic τριμμένο
  • 200 gr. μανιτάρια κονσέρβα, κομμένα σε φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας σταφίδα μαύρη ψιλή
  • 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μαντζουράνα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού εστραγκόν
  • ½ κουταλάκι του γλυκού θυμάρι

Εκτέλεση

40' λεπτά


1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη ώστε να γίνουν ένα μείγμα.
2. Παίρνουμε ένα φύλλο Spring rolls, βάζουμε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα στη μέση και το τυλίγουμε ρολάκι κλείνοντας καλά τις άκρες με λίγο νερό.
3. Τηγανίζουμε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
4. Τα βγάζουμε σε ένα απορροφητικό χαρτί.