Πέννες με ψητά τοματινια ,βασιλικό και Dirollo Cottage
Υλικά
4
- 1 πακέτο πέννες
- 600 γρ τοματίνια
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κεσεδάκι Dirollo cottage (225 γρ)
- Βασιλικό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 κ.τ.γ ζάχαρη
Εκτέλεση
15' λεπτά
1. Σε ενα μικρό ταψάκι βάζουμε τα κομμένα τοματίνια στη μέση ,το σκόρδο σε φέτες,αλάτι,πιπέρι ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
2. Έπειτα βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν και ταυτόχρονα βάζουμε τα υλικά απ το ταψί σε ενα τηγάνι σε δυνατή φωτιά,προσθέτουμε και μισή κούπα απο τα ζυμαρικά που βράζουν. Όταν είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε,αν χρειαστεί προσθέστε νερό απo τα ζυμαρικά ,προσθέτουμε ψιλοκομμένο βασιλικό και ανακατεύουμε .
3. Τέλος σερβίρουμε σε πιάτο βάζοντας απο πάνω το Dirollo cottage