Κρέπες με Dirollo Classic και αλλαντικά στο φούρνο
Υλικά
- 1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ
- 1 κούπα γάλα
- 4 αβγά
- λίγο αλάτι
- 20 φέτες Dirollo classic
- 20 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
- 350 γρ Dirollo classic τριμμένο
- 600 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 2 αυγά
- Αλάτι πιπέρι, μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί ,περνάμε το μείγμα απο μια ψιλή σίτα και βάζουμε στο ψυγείο.
2. Στη συνέχεια όταν θέλουμε να ψήσουμε αλείφουμε με λίγο βούτυρο το τηγάνι και ψήνουμε τις κρέπες.
3. Απλώνουμε τις κρέπες στον πάγκο μας και βάζουμε 2 φέτες Dirollo classic και 2 φέτες γαλοπούλα στην κάθε κρέπα. Όταν τις γεμίσουμε όλες μεταφέρουμε σε ταψάκι που έχουμε βάλει ελαιόλαδο 25χ35 εκ. Σε ενα μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ,τα αυγά, αλάτι,πιπέρι, μοσχοκάρυδο. Περιχύνουμε τις κρέπες και τέλος βάζουμε το τριμμένο Dirollo classic.
4. Σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 για 20 λεπτά,στη συνέχεια αφαιρούμε για να πάρουν χρώμα.