Κολοκυθοκεφτέδες με Dirollo Mix
Υλικά
6
- Ελαιόλαδο
- Αλεύρι
Εκτέλεση
60' λεπτά
1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό του τρίφτη. Τα μεταφέρουμε σε τρυπητό και αφού τα αλατίσουμε αφήνουμε 30 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
2. Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και το κρεμμύδι.
3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και μόλις ομογενοποιηθούν, αφήνουμε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.
4. Πλάθουμε κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε ελαφρά και τηγανίζουμε σε άφθονο ελαιόλαδο.
5. Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε τους κολοκυθοκεφτέδες με Dirollo Cottage ή Spread ανακατεμμένα με ψιλοκομμένο δυόσμο.