Αλμυρά Muffins με Λαχανικά και Dirollo Φρέσκια Mozzarella

Αλμυρά Muffins με Λαχανικά και Dirollo φρέσκια mozzarella

Υλικά

10
  • 100 gr. γιαούρτι στραγγιστό
  • 200 gr. Dirollo Mozzarella
  • 170 gr. αλεύρι φαρίνα
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 κολοκυθάκι
  • 2 καρότα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder
  • 50 ml. ελαιόλαδο
  • 3 αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας δυόσμο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

30' λεπτά


1. Τρίβουμε τα λαχανικά στο χοντρό του τρίφτη και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το οποίο σωτάρουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο.
2. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το baking powder, τον δυόσμο, την mozzarella κομμένη σε κυβάκια, τα λαχανικά, το κρεμμύδι και το αλατοπίπερο, ανακατεύουμε με σπάτουλα να ομογενοποιηθούν.
3. Μεταφέρουμε σε 8 ατομικά φορμάκια ή θήκες για muffin.
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά στους 180ο C