Ζυμαρικά με αβοκάντο και Dirollo Cottage

Ζυμαρικά με αβοκάντο και Dirollo Cottage

Υλικά

4
  • 400 γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης, βίδες ή φιογκάκια
  • 1 μεγάλο ώριμο αβοκάντο
  • 150 γρ. Dirollo Cottage
  • 1 λάιμ
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι 2%
  • 1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρέσκο πιπέρι

Εκτέλεση

30' λεπτά


1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και αφού τα σουρώσουμε τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
2. Στο multi πολτοποιούμε το αβοκάντο, την πιπεριά, το λάιμ, λίγο ελαιόλαδο και πιπέρι και περιχύνουμε τα ζυμαρικά.
3. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το Dirollo Cottage και ανακατεύουμε καλά.
4. Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με καβουρδισμένο σουσάμι και κόλιανδρο ψιλοκομμένο.