Μπαγκέτα με κεφτεδάκια σάλτσα τομάτας και λιωμένο Dirollo Classic
Υλικά
- 1 κ.τ.σ Ελαιόλαδο
- 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1 μέτρια Πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
- 150 γρ Μανιτάρια φρεσκοκομμένα σε λεπτές φέτες
- 10 ιταλικά κεφτεδάκια
- 200 γρ σάλτσα μαρινάρας
- 1 Μπαγκέτα, κομμένη κατά μήκος
- 400 γρ Φέτες Dirollo classic
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε ελαιόλαδο και μετά προσθέστε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια. Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι τα λαχανικά να μαραθούν. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε στην άκρη.
2. Βάλετε το τηγάνι να ζεσταθεί ξανά.
3. Προσθέστε τα κεφτεδάκια και τη σάλτσα στο τηγάνι.
4. Μειώστε τη φωτιά στο χαμηλό, σκεπάστε το τηγάνι και σιγοβράστε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθούν τα κεφτεδάκια.
5. Ανοίξτε το γαλλικό ψωμί σαν βιβλίο και τοποθετήσετε τα κεφτεδάκια κατά μήκος του ψωμιού.
6. Προσθέσετε επιπλέον σάλτσα πάνω από τα κεφτεδάκια.
7. Απλώστε ομοιόμορφα το μείγμα κρεμμυδιού, πιπεριών και μανιταριών πάνω από τη σάλτσα και τα κεφτεδάκια.
8. Ρυθμίστε το φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία στους 150ο C.
9. Τοποθετήστε τις φέτες Dirollo classic κατά μήκος και πάνω από τα λαχανικά.
10. Βάλετε την μπαγκέτα ανοικτή σε ένα ταψί και ψήστε το στο φούρνο για 3 λεπτά ή μέχρι να λιώσει τελείως το τυρί.
11. Κλείστε την μπαγκέτα
Μεταφέρετε σε ένα μακρύ ξύλο κοπής και κόψτε την μπαγκέτα στα 3 για να την σερβίρετε