Μπιφτεκάκια γεμιστά με Dirollo Emmental Light
Υλικά
8
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά λάπα
- 800 gr. Dirollo Emmental Light
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 200 gr. φρυγανιά τριμμένη
- 1 αυγό
- Λίγο θυμάρι
- Λίγη μαντζουράνα
- Αλάτι
Εκτέλεση
50' λεπτά
1. Σε μια λεκάνη ζυμώνουμε όλα τα υλικά χωρίς το emmental, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Πλάθουμε 16 μπιφτεκάκια στρογγυλά, στα 8 μοιράζουμε το τυρί και τα καπακώνουμε με τα υπόλοιπα 8 έτσι ώστε να βγουν 8 μπιφτεκάκια.
3. Κλείνουμε τις άκρες καλά και ψήνουμε στη σχάρα ή στο Grill.