Μπιφτεκάκια γεμιστά με Dirollo Emmental Light

Μπιφτεκάκια γεμιστά με Dirollo Emmental Light

Υλικά

8
  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά λάπα
  • 800 gr. Dirollo Emmental Light
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 200 gr. φρυγανιά τριμμένη
  • 1 αυγό
  • Λίγο θυμάρι
  • Λίγη μαντζουράνα
  • Αλάτι

Εκτέλεση

50' λεπτά


1. Σε μια λεκάνη ζυμώνουμε όλα τα υλικά χωρίς το emmental, μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
2. Πλάθουμε 16 μπιφτεκάκια στρογγυλά, στα 8 μοιράζουμε το τυρί και τα καπακώνουμε με τα υπόλοιπα 8 έτσι ώστε να βγουν 8 μπιφτεκάκια.
3. Κλείνουμε τις άκρες καλά και ψήνουμε στη σχάρα ή στο Grill.