Αυγά με Σπανάκι και Dirollo Cottage

Αυγά με Σπανάκι και Dirollo Cottage

Υλικά

2
  • 200 gr. σπανάκι καθαρισμένο
  • 100 gr. Dirollo Cottage
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 πράσο μικρό
  • 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Φρέσκα μυρωδικά (μέντα, ρίγανη)
  • 2 αυγά βιολογικά
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • Ελαιόλαδο
  • Φρέσκο πιπέρι
  • Αλάτι
  • Μπούκοβο

Εκτέλεση

15' λεπτά


1. Ψιλοκόβουμε το σπανάκι, τα λαχανικά και τα μυρωδικά.
2. Τα σωτάρουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να μαραθούν, προσθέτουμε μισό φλυτζάνι νερό και αφήνουμε να μαλακώσουν.
3. Προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα με προσοχή να μην σπάσουν.
4. Μόλις το ασπράδι ψηθεί είναι έτοιμα.
5. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το Dirollo Cottage με το σκόρδο, ψιλοκομμένο και λίγο πιπέρι.
6. Βάζουμε τα αυγά με το σπανάκι σε ένα πιάτο περιχύνουμε με το ζεστό βούτυρο και προσθέτουμε από επάνω το Dirollo Cottage και μπούκοβο.