Κολοκυθοκεφτέδες με Dirollo Mix

Κολοκυθοκεφτέδες με Dirollo Mix

Υλικά

6
  • 500 gr. κολοκυθάκια
  • 50 gr. φρυγανιά
  • 50 gr. αλεύρι φαρίνα
  • 250 gr. Dirollo Mix
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  • 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
  • 1 μικρό ματσάκι φρέσκο δυόσμο
  • 2 αυγά
  • Φρέσκο πιπέρι
  • Αλάτι
  • Για το τηγάνισμα:
    • Ελαιόλαδο
    • Αλεύρι

    Εκτέλεση

    60' λεπτά


    1. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό του τρίφτη. Τα μεταφέρουμε σε τρυπητό και αφού τα αλατίσουμε αφήνουμε 30 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
    2. Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και το κρεμμύδι.
    3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και μόλις ομογενοποιηθούν, αφήνουμε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά.
    4. Πλάθουμε κολοκυθοκεφτέδες, τους αλευρώνουμε ελαφρά και τηγανίζουμε σε άφθονο ελαιόλαδο.
    5. Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε τους κολοκυθοκεφτέδες με Dirollo Cottage ή Spread ανακατεμμένα με ψιλοκομμένο δυόσμο.