Monte Christo sandwich με Dirollo Emmental Light
Υλικά
2
- 2 μεγάλα αυγά
- 2 κ.τ.σ γάλα πλήρες
- Αλάτι και πιπέρι
- 4 φέτες λευκό ψωμί
- 2 κ.τ.σ κίτρινη μουστάρδα
- 2 κ.τ.σ μαγιονέζα
- 4 φέτες ζαμπόν
- 4 φέτες Dirollo Emmental Light
- 2 κ.τ.σ βούτυρο + 1 κ.τ.σ ηλιέλαιο
Εκτέλεση
10' λεπτά
1. Χτυπήστε τα αυγά με το γαλα σε ένα βαθύ πιάτο (αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα σάντουιτς) μαζί με αλάτι και πιπέρι. Το αφήνουμε στην άκρη.
2. Συνθέτουμε τα σάντουιτς, με μουστάρδα, μαγιονέζα, 2 φέτες ζαμπόν, 2 φέτες Dirollo Emmental Light, στο κάθε ένα.
3. Πιέστε ελαφρά το σάντουιτς.
4. Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε βούτυρο (αφήστε να λιώσει) και το ηλιέλαιο.
5. Βουτήξτε και καλύψτε κάθε σάντουιτς σε χτυπημένο αυγό και τοποθετήστε το στο τηγάνι. Ψήσετε τα σάντουιτς σε χαμηλή φωτια για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.