Τυροκροκέτες με Dirollo Καπνιστό
Υλικά
10
- 200 γρ. Dirollo Καπνιστό
- 150 γρ. γκούντα
- 100 γρ. ζαμπόν ωμοπλάτη
- 75 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 αυγά
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
- Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
75' λεπτά
1. Τρίβουμε τα τυριά και κόβουμε το ζαμπόν σε κυβάκια
2. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά, μέχρι να έχουμε μια σφιχτή ζύμη.
3. Πλάθουμε στρογγυλές τυροκροκέτες, τις «περνάμε» και αφήνουμε στην κατάψυξη για 60 λεπτά να παγώσουν.
4. Τηγανίζουμε τις τυροκροκέτες σε άφθονο καυτό λάδι.