Σαλάτα με Τορτελίνια και Dirollo Φρέσκια Mozzarella
Υλικά
4
- 500 γρ. τορτελίνια
- 200 γρ. Mozzarella Dirollo
- 3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών σε ροδέλες
- 1 μικρό αγγουράκι
- 4 ντοματίνια
- Βασιλικό
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρέσκο πιπέρι
Εκτέλεση
25' λεπτά
1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και αφού τα σουρώσουμε τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
2. Ψιλικόβουμε όλα τα λαχανικά και την Dirollo Mozzarella .
3. Ενώνουμε όλα τα υλικά, ραντίζουμε με ελαιόλαδο, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και τέλος προσθέτουμε φύλλα φρέσκου βασιλικού.