Σαγανάκι Dirollo Mozzarella Sticks
Υλικά
- 2 μεγάλα αυγά
- 70 ml νερό
- 450 γρ πάνκο (φρυγανιά)
- ½ κ.τ.γ σκόρδο σε σκόνη
- 180 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 80 γρ κορν Φλαουρ
- 500 ml ηλιέλαιο
- 400 γρ Dirollo μοτσαρέλα
- 2 κ.τ.σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1. Κόψετε την μοτσαρέλα σε μπαστουνάκια (Sticks) 10 εκατοστά μήκος και 2 εκατοστά από κάθε πλευρά (τετραγωνισμένα)
2. Χτυπάμε το νερό και τα αυγά μαζί σε ένα μικρό μπολ.
3. Ανακατέψτε το Πάνκο και το σκόρδο σε σκόνη μαζί σε ένα μεσαίο μπολ.
4. Ανακατέψτε το αλεύρι και το κορν φλαουρ μαζί σε ένα τρίτο μπολ.
5. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στους 185 βαθμούς C, σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή τηγάνι
6. Βυθίστε ένα stick μοτσαρέλας στο μείγμα αλευριού και μετά στο μείγμα των αυγών.
7. Πανάρετε στο Πάνκο και πιέστε καλά για να κολλήσει το Πάνκο καλά.
8. Τοποθετήστε το παναρισμένα stick μοτσαρέλας σε ένα πιάτο και βάλετε τα στο ψυγείο για 2 ώρες
9. Χρησιμοποιήστε μια κουτάλα αράχνης για να εμβαπτίσετε 3 έως 4 sticks μοτσαρέλας στο καυτό λάδι.
10. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου για 30 - 40 δευτερόλεπτα.
11. Αποσύρετε τα από το λάδι και βάλετε τα να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
12. Επαναλάβετε μέχρι να τηγανίσετε όλα τα sticks μοτσαρέλας.
Σερβίρετε τα, πασπαλισμένα με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο