Παιδικό Πάρτυ!

Παιδικό Πάρτυ!

Υλικά

5
1. Μπεργκεράκια με Dirollo Classic (για 10 μπεργκεράκια)
  • 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά λάπα
  • 10 φέτες Dirollo Classic
  • 10 μπριοσάκια
  • 10 φετες ντομάτες
  • 10 φύλλα μαρουλιού
  • 10 κουταλάκια του γλυκού κέτσαπ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
2. Club Sandwich με λαχανικά, γαλοπούλα φουαντρέ και Dirollo Classic (υλικά για 1 club)
  • 3 φέτες ψωμί του τοστ
  • 2 φέτες Dirollo classic
  • 2 φέτες γαλοπούλα φουαντρέ
  • 2 φύλλα μαρουλιού
  • 2 φέτες ντομάτας
  • 2 φέτες κολοκύθι
  • 3. Πιτσάκια με Dirollo Mix (για 4 πιτσάκια)
    • 4 πιτάκια για σουβλάκι
    • 400 γρ. Dirollo Mix
    • 1 φρέσκια ντομάτα ώριμη
    4. Εύκολα τυροπιτάκια κουρού με Dirollo Mix (για 15 τυροπιτάκια)
    • 250 γρ. μαργαρίνη
    • 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
    • 500 γρ. φαρίνα απ
    • 600 γρ. Dirollo Mix
    • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 5. Πατατούλες τηγανιτές με Dirollo Cottage και Dirollo Mix
    • 250 γρ. πατάτες τηγανιτές
    • 100 γρ. κρέμα γάλακτος light
    • 100 γρ. Dirollo Cottage
    • 100 γρ. Dirollo Mix

Εκτέλεση

70' λεπτά

Μπεργκεράκια με Dirollo Classic (για 10 μπεργκεράκια)
1. Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι στον κιμά και πλάθουμε 10 μπιφτεκάκια των 80γρ.
2. Τα ψήνουμε στη σχάρα, ή στο φούρνο στου 200 βαθμούς για 10’.
3. Κόβουμε τα μπριοσάκια στη μέση, τα αλείφουμε με την κέτσαπ και βάζουμε τα υλικά ως εξής: πρώτα το μπιφτέκι, μετά το Dirollo Classic, μετά την ντομάτα και τέλος το μαρούλι. Club Sandwich με λαχανικά, γαλοπούλα φουαντρέ και Dirollo Classic
1. Φρυγανίζουμε τα ψωμιά του τοστ σε φρυγανιέρα ή στο φούρνο (στους 220 βαθμούς για 2′).
2. Στη συνέχεια ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τις φέτες κολοκυθιού.
3. Μετά βάζουμε μια φέτα του τοστ στον πάτο, στη συνέχεια το τυρί, την γαλοπούλα, το κολοκύθι, την ντομάτα και τέλος το μαρούλι. Καπακώνουμε με την άλλη φέτα του τοστ και επαναλαμβάνουμε για μια φορά ακόμα το ίδιο.
4. Κόβουμε στα τέσσερα διαγωνίως και σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή πατατάκια. Πιτσάκια με Dirollo Mix (για 4 πιτσάκια)
1. Τρίβουμε την ντομάτα πάνω στα πιττάκια. Ρίχνουμε το Dirollo Mix και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 5’. Εύκολα τυροπιτάκια κουρού με Dirollo Mix (για 15 τυροπιτάκια)
1. Σε μια λεκάνη, λιώνουμε την μαργαρίνη και στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και τη φαρίν απ σιγά σιγά.
2. Πλάθουμε ένα ζυμαράκι και το χωρίζουμε σε 15 ίσα μέρη. Ανοίγουμε ελαφρώς , τοποθετούμε το Dirollo Mix στη μέση και κλείνουμε τα τυροπιτάκια.
3. Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσουν. Πατατούλες τηγανιτές με Dirollo Cottage και Dirollo Mix
1. Σε μία μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το Dirollo Cottage, όταν βράσουν προσθέτουμε & το Dirollo Μix.
2. Μόλις λιώσει το περιχύνουμε επάνω στις τηγανιτές πατάτες.