Βραδιά μπάλας!

Βραδιά μπάλας!

Υλικά

6
1. Σουβλάκια με Dirollo Καπνιστό και λουκανικάκια (για 6 σουβλάκια)
  • 12 λουκανικάκια μπουκίτσες χωριάτικα
  • 12 ντοματίνια
  • 400 γρ Dirollo Kαπνιστό
  • 6 καλαμάκια για σουβλάκι
  • 10 ml ελαιόλαδο
  • 10 ml κρέμα μπαλσάμικο
  • Αλάτι (προαιρετικά)
  • Πιπέρι (προαιρετικά)
2. Ατομικά πιτσάκια με Dirollo Mix, μπέικον, κρεμμύδι και πιπέρια (για 6 πιτσάκια)
  • 6 πιτάκια μικρά για σουβλάκι
  • 400 γρ Dirollo Mix
  • 100 γρ μπέικον καπνιστό
  • 1 φρέσκια ντομάτα τριμμένη
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ζάχαρη
3. Μπιφτεκάκια γεμιστά με Dirollo Classic (για 6-8 μπιφτέκια)
  • 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο λάπα
  • 500 γρ Dirollo Classic τριμμένο
  • 1 κρεμμύδι
  • ½ κουταλάκι θυμάρι
  • ½ κουταλάκι ρίγανη
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα (προαιρετικά)
  • 1 αυγό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
4. Σαγανάκι Dirollo Kαπνιστό
  • 300 γρ Dirollo Kαπνιστό
  • 100 γρ αλεύρι
  • 1 λεκάνη με λίγο νερό
5. Dirollo Καπνιστό τυλιγμένο σε crispy μπέικον (για 8 μπουκίτσες)
  • 300 γρ Dirollo Kαπνιστό
  • 8 φέτες μπέικον καπνιστό

Εκτέλεση

65' λεπτά

Σουβλάκια με Dirollo Καπνιστό και λουκανικάκια
1. Περνάμε στα καλαμάκια τα υλικά μας με την εξής σειρά: Λουκάνικο, ντοματίνι και επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά για το κάθε καλαμάκι.
2. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με την κρέμα μπαλσάμικου και το αλάτι με το πιπέρι και αλείφουμε με ένα πινελάκι ελαφριά τα καλαμάκια.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220’ για 4’ή στη σχάρα.
4. Κόβουμε το Dirollo σε 12 ίσα τετραγωνάκια (βάρους ~30γρ έκαστο), περνάμε τα κυβάκια στα καλαμάκια και σερβίρουμε. Ατομικά πιτσάκια με Dirollo Mix, μπέικον, κρεμμύδι και πιπέρια
1. Τοποθετούμε τα πιτάκια σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
2. Φτιάχνουμε τη σάλτσα ντομάτας προσθέτοντας το λάδι, τη ζάχαρη και το αλατοπίπερο στην τριμμένη ντομάτα, αλείφουμε τα πιτάκια και πασπαλίζουμε το τριμμένο τυρί.
3. Ψιλοκόβουμε το μπέικον, την πιπεριά και το κρεμμύδι και τα βάζουμε πάνω στα πιτάκια .
4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 4’. Μπιφτεκάκια γεμιστά με Dirollo Classic
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το τριμμένο Dirollo Classic σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε.
2. Αφήνουμε λίγο τον κιμά στο ψυγείο για να σφίξει. Πλάθουμε μεσαία μπιφτέκια, τ’ ανοίγουμε και τα γεμίζουμε στη μέση με Dirollo classic.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20’. Σαγανάκι Dirollo Kαπνιστό
1. Κόβουμε το Dirollo Kαπνιστό σε δύο κομμάτια.
2. Πανάρουμε το τυρί ως εξής: νερό, αλεύρι και πάλι νερό και πάλι αλεύρι.
3. Τηγανίζουμε σε πολύ καυτό λάδι (σε deep fry) μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Dirollo Καπνιστό τυλιγμένο σε crispy μπέικον
1. Κόβουμε το τυρί σε 8 τετραγωνάκια των 30γρ περίπου.
2. Ψήνουμε τις φέτες του μπέικον στους 220 βαθμούς για 4 ‘ σε προθερμασμένο φούρνο πάνω σε λαδόκολλα.
3. Τυλίγουμε κάθε ένα τετραγωνάκι Dirollo Kαπνιστό με μια φέτα μπέικον.